PowerBank henvender sig til stort set alle forbrugere af apple-udstyr og andet elektronik i form af mobiltelefoner og tablets, så er markedet stærkt voksende og efterspørgslen stiger i takt med at udbuddet følger med. Inden du bevæger dig ud i et styks ”køb PowerBank” bør vi går nærmere i dybden med hvad du skal holde øje med.

 

For det første skal du overveje dit behov i forhold til hvad du kan få ud af en ”køb PowerBank”-tur. Dvs. at PowerBanks har en kapacitet som måles i mAh hvilket betyder milli-Ampere-timer (hours) og beskriver den mængde energi en PowerBank kan overføre til et batteri. De svageste PowerBanks har en kapacitet på omkring 2200 mAh til 2600 mAh og de stærkste PowerBanks har en kapacitet på op til 10400 mAh. Hvis du skal have noget at regne med så kræver det cirka 1400 mAh at lade en Iphone 5 helt op. Dette betyder at en lille PowerBank sagtens kan lade en Iphone op. Men er du typen der går længere tid og bliver mere afhængig af at kunne lade op flere gange, eksempelvis over en weekend, så bør du nok overveje en PowerBank med større kapacitet.

 

Hvis du spørger folk der rejser meget og er væk fra stikkontakter i længere tid, så vil de med garanti svare: ”Køb PowerBank” – og det vil du helt sikkert ikke fortryde. Selvom du måske ikke har brug for en af de større PowerBanks skal du ikke fortvivle. Der findes nemlig også PowerBanks i USB-størrelser der hver i sær sagtens kan lade en Iphone op! Den typiske pris for en PowerBank USB er omkring 100 DKK og de plejer at veje 70-100g og kan derfor hænge i en nøglering.

 

Den typiske pris for PowerBanks varierer alt efter kapacitet og evne. Det typiske du skal regne med at komme af med er imellem 100 – 600 DKK. Så det er bestemt ikke nogen dyr investering.

Du kan blandt andet finde en Power Bank hos TrendCover.